En gång i tiden

I det här inlägget berättar jag lite om hur sajten ungdomsmottagningen.nu kom till och varför den ser ut som den gör idag

Den här sajten startades en gång som portal för ungdomsmottagningar som behövde egna hemsidor. Tanken var att den skulle vara lätt att hitta till med ett enkelt namn. Så det blev ungdomsmottagningen.nu och ungdomsmottagningen.info.

Ett annat syfte med sajten på den tiden var att svara på ungdomars frågor. Därför fanns det en brevlåda dit man kunde skicka frågor anonymt via sitt e-postkonto med fantasinamn, vilket var vanligt bland ungdomar på den tiden. Den vanan har nog ändrats nu i varje fall av dem som skulle söka sitt första jobb med e-postadressen hetasteblondin.hotmail.com eller fullastmest.hotmail.com.

Nå, tiden gick och något tusental frågor och svar hann det bli innan staten via landstingens 1177 fick tummen ur och insåg ungdomars behov av information och med hjälp av en stort antal miljoner startade UMO.se.

Den sajten är helt i särklass och så länge den finns finns ingen anledning av bedriva något annat i den vägen.

Så, så länge jag inte kommer på något annat användningsområde för den har sidan, så får den vara som den är. Lite användbar information och schyssta länkar till viktiga ställen. Och så kanske en och annan nyhet som kan intresera ungdomar.

Ett svar på “En gång i tiden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *